Jules Bianchi a fost înmormântat astăzi la Nisa - VIDEO

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi, care a încetat din viaţă vineri seară la 25 de ani, a fost înmormântat, astăzi, la Nisa, la slujba religioasă asistând sute de persoane, între care şi foşti şi actuali piloţi precum Alain Prost, Lewis Hamilton sau Sebastian Vettel, anunţă presa franceză.

388 afișări
Imaginea articolului Jules Bianchi a fost înmormântat astăzi la Nisa - VIDEO

Jules Bianchi a fost înmormântat astăzi la Nisa - VIDEO (Captură video)

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Bianchi a fost dus în catedrala Sainte Réparate de tineri piloţi, "fraţii săi de cursă", aşa cum i-a numit preotul Sylvain Brison.

Sute de persoane aflate la înmormântare au aplaudat încet pe melodia "Hotel California" a trupei The Eagles, cântată doar la chitară.

Jules Bianchi a încetat din viaţă vineri seară, la vârsta de 25 de ani.

În data 5 octombrie 2014, la Suzuka, pe o pistă umedă, Bianchi a pierdut controlul volanului, iar monopostul său Marussia a ieşit în decor şi a lovit o automacara care îndepărta din zona pistei o altă maşină avariată. Francezul s-a lovit atunci grav la cap şi a petrecut ultimele luni de viaţă internat în spital în stare critică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici