Jules Bianchi nu este conştient, dar poate să respire singur

Familia lui Jules Bianchi a precizat, marţi, într-un comunicat, că pilotul francez de Formula 1 este în continuare inconştient ca urmare a accidentului suferit în luna octombrie, dar poate să respire fără ajutorul aparatelor.

275 afișări
Imaginea articolului Jules Bianchi nu este conştient, dar poate să respire singur

Jules Bianchi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La încheierea unui an foarte dificil pentru familia noastră, vrem să le oferim fanilor informaţii cu privire la situaţia medicală a lui Jules. Pentru noi a fost un pas semnificativ şi foarte liniştitor faptul că am putut să îl aducem pe Jules acasă în Franţa, luna trecută, pentru a-şi continua recuperarea înconjurat de familie şi prieteni. De atunci, Jules a fost tratat foarte bine în secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Nisa şi acum în centrul de recuperare al spitalului. Starea neurologică a lui Jules rămâne neschimbată: el nu este conştient, dar poate să respire fără ajutor. Nu avem noutăţi semnificative, dar ne linişteşte faptul că Jules continuă să lupte, ceea ce îi permite personalului medical care are grijă de el să înceapă programul de recuperare planificat", se arată în comunicatul familiei lui Bianchi.

Jules Bianchi a suferit un accident grav în data de 5 octombrie, la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici