Juventus a câştigat, 3-0, meciul cu Young Boys Berna în Champions League

Juventus a făcut spectacol la primul meci fără Cristiano Ronaldo în acest sezon. Campioana Italiei a învins-o cu 3-0 pe Young Boys Berna, în a doua etapă a Grupei H din UEFA Champions League. Hat-trick-ul lui Dybala a rezolvat meciul pentru "Bătrâna Doamnă".

158 afișări
Imaginea articolului Juventus a câştigat, 3-0, meciul cu Young Boys Berna în Champions League

Juventus a câştigat, 3-0, meciul cu Young Boys Berna în Champions League

Paulo Dybala va fi mult timp un coşmar pentru Young Boys Berna. Argentinianul lui Juventus deschis scorul încă din minutul 5, când a reluat elegant pasă genială dată de Bonucci. Sud-americanul a continuat să fie periculos. Mai întâi, a trimis mingea în braţele lui von Ballmoos, după o fază în care Berandeschi l-a servit ideal (20). Până la pauză, Dybala a reuşit dubla - a fost omul potrivit la locul potrivit după ce portarul elveţienilor a respins şutul lui Matuidi.

Sub privirile lui Cristiano Ronaldo, suspendat din cauza eliminării în meciul cu Valencia, Dybala a mai avut o ocazie imensă, însă a nimerit bara (48). Decarul argentinian al lui Juventus a reuşit totuşi hat-trick-ul, la o fază în care apărarea oaspeţilor a fost hipnotizata de pasele rapide ale torinezilor. Cel mai bun om al meciului a provocat şi eliminarea lui Camara, care l-a lovit cu cotul în figură şi a primit al doilea galben (78).

S-a încheiat 3-0 pentru Juventus, care are maximum de puncte după două runde şi joacă etapa viitoare la Manchester, împotriva lui United.

ECHIPELE

Juventus (3-4-1-2): Szczesny - Barzagli, Bonucci, Benatia - Cuadrado, Pjanic (70 Khedira), Matuidi (46 Can), Alex Sandro - Bernardeschi - Dybala, Mandzukic (78 Kean);
Antrenor: Massimiliano Allegri;

Young Boys (4-1-4-1): Ballmoos - Schick, Camara, von Bergen, Benito - Sanogo (46 Lauper) - Sulejmani (70 Ngamaleu), Bertone, Sow, Fassnacht (71 Assale) - Hoarau;
Antrenor: Gerardo Seoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici