Juventus şi AC Milan îl vor pe Sandro Tonali

Juventus şi AC Milan se duelează şi pe alte planuri în afara întrecerilor sportive. Potrivit presei din Italia, cele două puteri îl au în vizor pe Sandro Tonali (18 ani), mijlocaşul Bresciei. De serviciile sale este interesată şi Chelsea.

156 afișări
Imaginea articolului Juventus şi AC Milan îl vor pe Sandro Tonali

Juventus şi AC Milan îl vor pe Sandro Tonali

Tonali este noul produs al fotbalului italian, iar jocurile bune de la Brescia l-au adus în atenţia cluburilor mari ale Europei. Monitorizat în mai multe rânduri, ”noul Pirlo”, aşa cum este cunoscut în presa din Italia, poate prinde un transfer de răsunet în vara următoare. Potrivit Clciomercato.com, Tonali se află în atenţia a patru cluburi din Italia, Juventus, Milan, Inter şi Roma. Din alte campionate, cele mai importante nume sunt Atletico Madrid şi Chelsea. Aceeaşi sursă precizează că Brescia este dispusă să-l cedeze pentru 15 milioane de euro.

În acest sezon, Tonali a strâns 7 prezenţe în tricoul Bresciei, fiind cotat la 7 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici