Klopp rămâne pe Anfield până în anul 2026. Liverpool speră să câştige cvadrupla în acest sezon

  • Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a semnat o prelungire a contractului pe doi ani, care îl va menţine pe Anfield până în 2026, oferind clubului un impuls uriaş înaintea unei perioade decisive în care ar putea câştiga o cvadruplă fără precedent.
  • Liverpool a confirmat joi, într-o declaraţie, că managerii asistenţi Pep Lijnders şi Peter Krawietz au semnat, de asemenea, prelungiri de contract cu clubul din Premier League.
197 afișări
Imaginea articolului Klopp rămâne pe Anfield până în anul 2026. Liverpool speră să câştige cvadrupla în acest sezon

Klopp, care s-a alăturat lui Liverpool de la Borussia Dortmund în octombrie 2015, declarase în martie că va rămâne la conducerea clubului dincolo de finalul contractului său anterior, în 2024, doar dacă va avea nivelul de energie necesar, potrivit Reuters.

După ce a semnat noul contract, el a declarat că există încă o prospeţime la club care îl "energizează".

"Sunt atât de multe cuvinte pe care le-aş putea folosi pentru a descrie ce simt în legătură cu această veste... încântat, umil, binecuvântat, privilegiat şi entuziasmat ar fi un început", a spus Klopp într-o declaraţie.

"De când sunt aici, proprietarii noştri au fost incredibil de angajaţi şi energici în legătură cu acest club şi este clar că în acest moment acest lucru se aplică viitorului nostru la fel de mult ca şi în cazul meu. Există atât de multe lucruri pe care să le iubeşti în acest loc. Ştiam asta înainte de a veni aici, am ajuns să o cunosc şi mai bine după ce am ajuns şi acum o ştiu mai mult ca niciodată".

Klopp, în vârstă de 54 de ani, a câştigat cinci trofee în şapte ani, conducând Liverpool la câştigarea Ligii Campionilor, Cupei Mondiale a Cluburilor şi Supercupa UEFA în 2019, iar Premier League în 2020.

Liverpool rămâne în curs de a obţine o cvadruplă în acest sezon, după ce a câştigat Cupa Ligii în februarie şi a ajuns în finala Cupei Angliei, este în semifinalele Ligii Campionilor, în timp ce se află la un singur punct de liderul din Premier League, Manchester City, cu cinci meciuri rămase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici