Kylian Mbappé, incert pentru confruntarea dintre PSG şi Real Madrid în Liga Campionilor

  • Kylian Mbappé a fost lovit la piciorul stâng, luni dimineaţă, la un antrenament, şi a devenit incert pentru returul optimilor de finală din Liga Campionilor împotriva lui Real Madrid.
  • PSG a câştigat meciul tur cu 1-0, golul fiind marcat chiar de starul francez, în minutele suplimentare de joc.
285 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé, incert pentru confruntarea dintre PSG şi Real Madrid în Liga Campionilor

Absenţa lui Mbappé a putea fi un handicap important pentru francezi, al căror avantaj de un gol este unul fragil.

Cu doar două zile înainte de returul de miercuri se pare că Mbappe nu va fi capabil să joace, conform mai multor surse jurnalistice. Accidentarea sa a survenit în timpul antrenamentului de luni dimineaţa, când coechipierul său Gueye l-a călcat pe laba piciorului, campionul mondial resimţindu-se.

Inţial, medicii clubului din capitala Franţei au suspectat chiar o fractură, dar investigaţiile făcute în prima parte a după-amiezii zilei de luni au exclus această ipoteză.

Ulterior, au apărut şi imagini video cu accidentarea, postate pe Twitter, un medic sugerând că francezul va avea nevoie de un repaus total, cel puţin 2 zile.

De cealaltă parte, Real Madrid are la rândul ei o absenţă notabilă, ce a lui Toni Kroos, şi el accidentat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici