La'eeb, noua mascotă a FIFA World Cup™ Qatar 2022, prezentată cu ocazia tragerii la sorţi

Qatar şi FIFA au prezentat vineri, pe site-ul fiffa.com şi apoi în cadrul ceremoniei de tragere la sorţi a grupelor, pe La'eeb, mascota oficială a Cupei Mondiale FIFA 2022™ din acest an.

337 afișări
Imaginea articolului La'eeb, noua mascotă a FIFA World Cup™ Qatar 2022, prezentată cu ocazia tragerii la sorţi

La'eeb, noua mascotă a FIFA World Cup™ Qatar 2022 prezentată cu ocazia tragerii la sorţi

„La'eeb este un cuvânt arab care înseamnă "jucător super-abil". El aparţine unui univers paralel al mascotelor care este indescriptibil - toată lumea este invitată să interpreteze cum arată. La'eeb îi încurajează pe toţi să creadă în ei înşişi, deoarece „Now is All". El va aduce bucuria fotbalului pentru toată lumea. ” – se scrie în prezentarea noii mascote, pe site-ul oficial FIFA.

La'eeb, aventurosul, amuzantul şi curiosul La'eeb este dezvăluit în timpul tragerii la sorţi finale a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™, care a are loc în această seară la Doha.

Khalid Ali Al Mawlawi, director general adjunct al turneului, a declarat, citat de fifa.com: „Suntem încântaţi să îl dezvăluim pe La'eeb ca mascotă oficială a primei Cupe Mondiale FIFA din Orientul Mijlociu şi din lumea arabă. El vine din mascota-vers - un loc de nedescris. Îi încurajăm pe toţi să îşi imagineze cum arată".

„Suntem siguri că fanii de pretutindeni vor iubi acest personaj amuzant şi jucăuş. La'eeb va juca un rol esenţial în momentul în care vom implica fanii tineri şi bătrâni în experienţa Cupei Mondiale FIFA din Qatar", a adăugat Al Mawlawi.

Curajosul şi înălţătorul La'eeb a participat la toate turneele anterioare ale FIFA World Cup™ şi a contribuit la unele dintre cele mai faimoase momente din istoria fotbalului, inclusiv la o serie de goluri emblematice.

La'eeb va fi cunoscut pentru spiritul său tineresc; răspândind bucurie şi încredere oriunde merge. La'eeb provine dintr-o lume paralelă în care trăiesc mascotele turneelor. Este o lume în care ideile şi creativitatea stau la baza unor personaje care trăiesc în mintea tuturor.

La'eeb va fi peste tot - întâmpinând lumea, inspirând tinerii fani şi încurajând acţiunea în timpul turneului, care va avea loc între 21 noiembrie şi 18 decembrie. În plus, fanii vor putea în curând să descarce GIF-uri şi autocolante cu La'eeb prin intermediul a numeroase canale de socializare, inclusiv Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, WhatsApp şi Snapchat. De asemenea, oamenii vor putea descărca screensavere şi filtre La'eeb.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici