La un pas de o tragedie: Portarul Mamadou Samassa a leşinat în timpul meciului dintre Sivasspor şi Beşiktaş

Partida de sâmbătă seară dintre Sivasspor şi Beşiktaş putea fi una tristă! Mamadou Samassa, portarul gazdelor, a fost la un pas de o tragedie. După o ciocnire cu un jucător advers, în prelungirile primei reprize, a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale.

99 afișări
Imaginea articolului  La un pas de o tragedie: Portarul Mamadou Samassa a leşinat în timpul meciului dintre Sivasspor şi Beşiktaş

La un pas de o tragedie: Portarul Mamadou Samassa a leşinat în timpul meciului dintre Sivasspor şi Beşiktaş

După ce s-a ridicat şi a încercat să meargă, Samassa a leşinat. Ulterior, a fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-au făcut mai mute investigaţii. Sivasspor s-a impus cu 3-0, în meciul din prima etapă din campionatul Turciei. Golurile au fost marcate de Yadas (minutul 30), Yatabare (minutul 54) şi Kilinc (minutul 76). Astfel, se preconizează încă un start slab de sezon pentru Beşiktaş, deşi din primul ”11” au făcut parte jucători cu nume importante în Europa, precum Vida, Ruiz, Medel, Ljajic şi Quaresma.

Taguri:
portar,
sivvaspor,
turcia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici