Lăcătuş: O victorie meritată, dar rezultatul putea fi mai mare

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, duminică seară, că Steaua Bucureşti a meritat victoria în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în etapa a VIII-a a Ligii I, însă a apreciat că scorul putea fi mult mai mare.

26 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: O victorie meritată, dar rezultatul putea fi mai mare

Lăcătuş: O victorie meritată, dar rezultatul putea fi mai mare (Imagine: Mediafax Foto)

"O victorie meritată, dar rezultatul putea fi mai mare. Jucătorii sunt concentraţi şi au reuşit să obţină victoria în urma unui joc destul de bun. Sper ca toţi jucătorii să se refacă din punct de vedere medical şi la fiecare meci să încercăm să aliniem un 11 care să poate pune probleme oricărui adversar. Gaz Metan este o echipă care place, care are jucători tehnici, care nu se cantonează în apărare şi încearcă să pună probleme. Vreau să-i felicit pentru modul în care încearcă şi câteodată şi reuşesc. Au fost ratări multe, m-a deranjat că jucătorii nu aleg câteodată cele mai bune soluţii şi nu au acest altruism în faţa porţii. Ei aleg soluţiile în funcţie de rezultat şi nu este normal. Când fac treaba, aţi văzut că se marchează. Vreau mai mult altrusim la finalizare", a afirmat Lăcătuş.

Lăcătuş: Putem alinia un 11 puternic tot timpul

"Putem alinia un 11 puternic tot timpul, chiar şi când avem absenţi. Vom încerca să mai odihnim din jucătorii oboşiţi. Cu CFR Cluj şi Fiorentina încercăm să scoatem maximum din aceste jocuri. Apoi, vor veni jocurile din campionat în care sigur vor avea posibilitatea să evolueze poate alţi jucători. Nu voi ajunge niciodată să schimb jumătate din echipă. Azi au fost odihniţi Arturo şi Toja, altădată vor fi alţii. Nu m-am bucrat de răul lui Bayern cu Werder. E un gust amar că puteam obţine un rezultat pozitiv, dar adevărata faţă a lui Bayern nu a fost cea cu Werder. Cu CFR nu ne vom proteja pentru meciul cu Fiorentian, ei nu ştiu ce vor face. Noi vrem maximum", a adăugat Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici