Ladislau Boloni a câştigat Cupa Campionilor Golfului cu Al Jazira

Antrenorul Ladislau Boloni a câştigat, luni, cu echipa sa de club, Al Jazira (Emiratele Arabe Unite) cea de-a 23-a ediţie a Cupei Campionilor Golfului, după ce a dispus în finală după executarea penaltiurilor, de fosta deţinătoare a trofeului Al Ittifag (Arabia Saudită).

1 afișare
Imaginea articolului Ladislau Boloni a câştigat Cupa Campionilor Golfului cu Al Jazira

Ladislau Boloni a câştigat Cupa Campionilor Golfului cu Al Jazira

În partida tur, Al Ittifag s-a impus cu scorul de 2-0, însă echipa pregătită de Boloni a reuşit să recupereze diferenţa, cel de-al doilea gol fiind marcat în minutul 90+5 de către Abdul Salam Jumaa, informează gulfnews.com.

În prelungiri, Al Jazira şi-a majorat diferenţa, scorul devenind 3-0. Al Ittifag a reuşit să înscrie golul care a dus partida la loviturile de departajare în ultimul minut de joc, după o greşeală a portarului Ali Khaseef.

Regulamentul competiţiei prevede ca, în caz de egalitate, golurile marcate în deplasare să nu valoreze dublu, odată cu intrarea în prelungiri.

Al Jazira s-a impus cu scorul de 7-6 la penaltiuri, după executarea a câte nouă lovituri de departajare.

Delegaţia saudită a refuzat, la început, să participe la executarea loviturilor de departajare, considerând că golul marcat în prelungiri ar fi trebuit considerat dublu, deoarece a fost înscris pe terenul adversarilor.

Boloni a catalogat meciul ca fiind unul nebun. "A fost un meci nebun, în secundele de final norocul fluctua între ambele echipe. Le sunt recunoscător jucătorilor mei pentru efortul depus în special lui Abdul Salam, Diyaki şi Toni au au terminat meciul deşi sufereau de dureri musculare din cauza efortului depus. Ei se aflau sub o presiune imensă, pentru că au începutul meciul de la 0-2. A fost fantastic modul în care au revenit şi au câştigat titlul. A fost un meci dificil împotriva unei echipe bune. Cred că acest trofeu îi va motiva pe jucători să se descurce mai bine în competiţia internă", a spus Boloni.

Al Jazira este cel de-al treilea club din Emiratele Arabe Unite care a câştigat acest trofeu regional, după Al Shabab şi Al Ain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici