Ladislau Boloni a fost demis de la Al Wahda

Antrenorul român Ladislau Boloni a fost demis, miercuri noaptea, de la conducerea echipei Al Wahda din Emiratele Arabe Unite, în ciuda faptului că oficialii grupării respective au infirmat înlocuirea tehnicianului, informează site-ul gulfnews.com.

19 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni a fost demis de la Al Wahda

Ladislau Boloni a fost demis de la Al Wahda (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Boloni a fost concediat după prima victorie obţinută cu Al Wahda, scor 3-1, cu Al Ittihad, în campionat. Al Wahda îl înlocuieşte pe Boloni cu brazilianul Tite, fost la Al Ain, acesta fiind aşteptat la Abu Dhabi, joi, pentru finalizarea negocierilor", informează sursa citată.

În celelalte partide oficiale cu Boloni la conducere, Al Wahda a fost învinsă în Supercupa Emiratelor Arabe Unite şi în meciul de debut în campionat. Demiterea lui Boloni după doar două etape de campionat reprezintă un record în materie pentru Etisalat Pro League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici