Levy: Petrescu a făcut o treabă foarte bună la Urziceni

Noul tehnician al echipei Unirea Urziceni, isrelianul Ronny Levy, care a fost prezentat oficial, luni, într-o conferiţă de presă, a declarat că speră să aducă "noi succese" pentru formaţia ialomiţeană, la fel cum a izbutit şi fostul tehnician al campioanei României, Dan Petrescu.

21 afișări
Imaginea articolului Levy: Petrescu a făcut o treabă foarte bună la Urziceni

Levy: Petrescu a făcut o treabă foarte bună la Urziceni (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit să fiu aici. Este o mare onoare pentru mine că am ajuns la acest club. Este o echipă care a avut succes atât în campionatul din România, cât şi în Liga Campionilor. Îmi place spiritul acestui club, ştiam că există foarte multă organizare, iar când am ajuns aici am văzut că treburile stau mai bine decât mă aşteptam. Sunt sigur că voi reuşi să fac o treabă bună, iar ca antrenor îmi place ca echipa să fie profesionistă, bine organizată şi tactică. Bineînţeles, disciplina este foarte importantă pentru mine, dar nu cred că vor fi probleme din acest punct de vede aici. Din ce am văzut, Dan Petrescu a făcut o treabă foarte bună, dar mie îmi place să privesc în viitor. Sper să aduc noi succes pentru această echipă", a precizat antrenorul israelian.

Levy a precizat că a găsit la formaţia din Urziceni un lot forte bun: "Urziceni e o echipă cu jucători foarte buni de o valoare relativ egală şi foarte disciplinaţi. Orice antrenor le cere jucătorilor să dea tot ce au mai bun, însă din ce am văzut aici nu cred că îmi va fi foarte greu să fac acest lucru. Mai întâi ne gândim să reluăm antrenamentele pentru că trebuie să pregătim a doua parte a acestui sezon, abia cu puţin timp înainte de meci ne vom gândi la Liverpool. Sper să facem împreună o treabă bună, atât în campionat, cât şi în Liga Europa, chiar dacă ne aşteaptă o manşă foarte greu cu Liverpool".

Ronny Levy a adăugat că pentru a se adapta mai bine la Urziceni, după un timp, îşi va aduce familia în România. "Cu siguranţă îmi voi aduce familia aici pentru că sunt un familist comvins, însă acum am venit pentru a pune totul la punct. Mai întâi familia va veni în vizită, după un timp cu sigurnţă va veni şi se va stabili aici", a completat Levy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici