Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe titluri Guinness World Record

Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo ca fiind fotbalistul în activitate cu cele mai multe recorduri Guinness World Records. Messi a cucerit deja şapte Baloane de Aur şi 43 de trofee de-a lungul carierei sale, inclusiv o Cupă Mondială, Copa America şi patru Ligi ale Campionilor.

4531 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe titluri Guinness World Record

Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe titluri Guinness World Record

Messi se întâmplă să fie, de asemenea, jucătorul cu cele mai multe recorduri mondiale. Seria de recorduri ale căpitanului Argentinei include cele mai multe premii de Jucător al meciului la Cupa Mondială (11), după ce a obţinut cinci numai la Cupa Mondială din Qatar.
 
Messi avea doar 24 de ani când a marcat al 50-lea său gol în UEFA Champions League, reuşind o astfel de performanţă pe 3 aprilie 2012, fiind cel mai tânăr jucător care a marcat 50 de goluri în Liga Campionilor. Messi deţine, de asemenea, recordul de nişă pentru cel mai prezent fotbalist pe coperţile jocurilor video, fiind imaginea a 10 jocuri diferite.
 
Cristiano Ronaldo este următorul pe lista fotbaliştilor care şi-au adjudecat cele mai multe recorduri Guinness World Records. Internaţionalul portughez are cu un record mai puţin decât rivalul său argentinian.
 
Jucătorul de 38 de ani a fost onorat cu un record mondial Guinness la începutul acestui an pentru că este sportivul cu cele mai mari venituri de pe planetă.
 
Ronaldo a semnat pentru clubul saudit Al Nassr din Arabia Saudită în luna ianuarie a sezonului trecut şi a câştigat o sumă impresionantă de 107,5 milioane de lire sterline în cele 12 luni până la 1 mai 2023, relatează DailyMail.
 
Robert Lewandowski este jucătorul cu al treilea cel mai mare număr de recorduri Guinness World Records. Cu toate acestea, atacantul Barcelonei are doar nouă - cu 31 mai puţine decât Ronaldo.
 
Printre recordurile lui Lewandowski se numără cea mai rapidă serie de patru goluri, cea mai rapidă serie de cinci goluri şi cele mai multe goluri marcate de un înlocuitor.
 
Kylian Mbappe este al patrulea pe listă, având cinci recorduri mondiale în ciuda faptului că are doar 24 de ani. Căpitanul Franţei este cel mai tânăr jucător care a marcat 100 de goluri în prima divizie a fotbalului francez.
 
Coechipierul lui Mbappe de la Paris Saint-Germain, Neymar Jr, completează topul cinci, după ce a obţinut patru recorduri mondiale Guinness în cariera sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici