Liviu Paraschiv: Rezultatul tragerii la sorţi este mulţumitor

Antrenorul echipei Dunărea Brăila, Liviu Paraschiv, a declarat, marţi, după tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Challenge Cup, unde gruparea brăileană va întâlni formaţia Zora Olomuc (Cehia), că rezultatul tragerii la sorţi este mulţumitor.

5 afișări
Imaginea articolului Liviu Paraschiv: Rezultatul tragerii la sorţi este mulţumitor

Liviu Paraschiv: Rezultatul tragerii la sorţi este mulţumitor

"Este o echipă împotriva căreia am mai jucat în urmă cu trei-patru ani pe vremea când eram antrenor la Deva. Atunci am făcut un turneu în Cehia şi ne-am impus fără probleme, la opt-nouă goluri. De atunci s-au întâmplat multe şi nu ştiu absolut nimic despre această echipă. Am însă pe cineva în Cehia care ne va furniza o casetă pentru a vedea jocul lor. Dacă mă gândesc că am evitat echipe precum Dijon sau cele din Germania, se poate spune că am picat mulţumitor, dar nu pot afirma că tragerea e una formidabilă. Cred că şansele de calificare sunt 50-50", a spus Paraschiv.

Echipa Dunărea Brăila va întâlni în optimile de finală ale Challenge Cup formaţia cehă DHK Zora Olomouc. Turul se va disputa în Cehia la 9/10 februarie, returul fiind programat la Brăila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici