Lobonţ, lăudat de presa italiană după meciul cu ŢSKA Sofia

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, a fost lăudat de presa italiană după prestaţia avută în partida pe care formaţia sa a câştigat-o, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, în faţa bulgarilor de la ŢSKA Sofia.

11 afișări
Imaginea articolului Lobonţ, lăudat de presa italiană după meciul cu ŢSKA Sofia

Lobonţ, lăudat de presa italiană după meciul cu ŢSKA Sofia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-urile asromalive.com şi laroma24.it i-au acordat nota 6,5 internaţionalului român. "În prima repriză a primti aplauze de la antrenorul Claudio Ranieri pentru două intervenţii reuşite. În partea secundă a îngheţat de frig", a scris asromalive.com.

"Lobonţ a răspuns prezent la două ocazii ale gazdelor. Nu a comis greşeli şi a demonstrat că are reflexe bune", a notat laroma24.it.

Site-ul forzaroma.info l-a notat cu 6 pe portarul român. "În prima sa partidă ca titular la Roma, Lobonţ a avut două intervenţîii foarte bune", a scris sursa citată.

Echipa AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ integralist, s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia bulgară ŢSKA Sofia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici