Lobonţ: Putem merge la Sofia foarte liniştiţi

Portarul Bogdan Lobonţ a declarat, pentru site-ul său personal, că fotbaliştii echipei naţionale pot merge la Sofia foarte liniştiţi, pentru meciul cu Bulgaria, din preliminariile Euro-2008, având în vedere că România este deja calificată la turneul final.

1 afișare
Imaginea articolului Lobonţ: Putem merge la Sofia foarte liniştiţi

Lobonţ: Putem merge la Sofia foarte liniştiţi

"De când am început acest drum spre Campionatul European din 2008 nu ne-a interesat prea mult ce au făcut adversarii noştri. Victor Piţurcă ne-a repetat mereu că pentru noi cel mai important este să rămânem concentraţi şi să câştigăm toate meciurile. După cum s-a văzut, asta am făcut şi până acum suntem neînvinşi. E adevărat că la finalul meciului cu Luxemburg am aşteptat să vedem şi rezultatul bulgarilor pentru că ne-am dorit din tot sufletul să ne calificăm înainte de confruntarea cu ei. Acum putem merge la Sofia foarte liniştiţi", a declarat Lobonţ.

Goal-keeper-ul naţionalei le promite suporterilor că "tricolorii" vor sărbători calificarea după meciul cu Albania, care se va disputa la Bucureşti, la 21 noiembrie. "Am spus şi după confruntarea cu Olanda că am avut un examen de luat şi l-am trecut cu nota maximă cred. Ce s-a întâmplat în ultimii 7 ani rămâne istorie, cu bune şi cu rele. Am avut şi ghinion, am şi fost uneori «ajutaţi» să nu ne calificăm, dar acum nu mai contează. Când eşti bucuros, uiţi de momentele urâte. Pentru mine succesele obţinute în acest an cu naţionala reprezintă un capitol aparte, în condiţiile în care nu am putut să ajung cu Dinamo în Liga Campionilor şi am ratat şi calificarea în grupele UEFA. Chiar m-am gândit că trebuie să vină soarele şi pe strada mea. Nu am uitat promisiunea făcută suporterilor naţionalei şi vom sărbători împreună calificarea după meciul de acasă cu Albania. Sperăm ca şi atunci să fim tot neînvinşi", a mai spus Lobonţ.

Portarul dinamovist i-a luat apărarea prietenului său, Adrian Mutu, atacat în presa bulgară din cauza faptului că declarase că preferă să se calificce naţionala Olandei alături de România la turneul final pentru că este "mai civilizată". "Nu vreau să comentez părerea unor jurnalişti, care nu ştiu ce au gândit în acele momente. Dacă s-a ajuns să se spună că am făcut blat cu Olanda şi că urma să facem şi cu Albania e chiar prea de tot. M-a deranjat şi pe mine şi pe colegii mei ce s-a spus despre Adrian Mutu. Nu este normal şi asta nu o spun pentru că Adi este prietenul meu. Cred că el a demonstrat şi în Italia, şi la naţională că este un jucător de mare valoare care ne-a ajutat enorm să ajungem la Euro. Nu merita un asemenea tratament", a declarat portarul pentru www.bogdanlobont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici