Lucescu: E un egal care nu ne convine

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că remiza obţinută în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în etapa a XII-a a Ligii I, este un rezultat care nu convine echipei FC Braşov.

6 afișări
Imaginea articolului Lucescu: E un egal care nu ne convine

Lucescu: E un egal care nu ne convine (Imagine: Mediafax Foto)

"E un egal care nu ne convine, nu ne mulţumeşte, dar, probabil, trebuie să-l acceptăm, pentru că nu poţi emite pretenţii când ai patru mari ocazii de gol şi nu reuşeşti să înscrii. Chiar mă gândeam că avem patru meciuri la rând în care am avut ocazii imense în faţa porţii, dar nu am marcat. Fie nu avem linişte, fie ne precipităm şi asta ne afectează concentrarea. Dacă ar fi să le reproşez ceva jucătorilor, ar fi că aşteaptă prea mult până să dea drumul la joc", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a menţionat că Bistriţa se află într-o situaţie delicată în clasament şi de aceea elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au evoluat închis. "Am fost echipa care a dominat jocul, ei s-au închis foarte bine, dar ciar şi aşa am avut ocazii de a înscrie. Cred că ne-a lipsit prea des pasa decizivă şi, de aici, şi golul. Bistriţa se află într-o situaţie delicată şi pentru ei şi un punct era exterem de important. Nu consider că au venit la Braşov să bage autobaza în poartă, ci situaţia din clasament le impunea să practice un astfel de joc", a precizat antrenorul.

Tehnicianul grupării braşovene a afirmat că este convins de faptul că va veni momentul în care echipei sale îi va ieşi totul în joc. "Intrăm moale la începutul meciului şi asta cred că vine din neîncredere fiindcă le lipsesc victoriile. Nu cred că au motive să nu aibă încredere în ei, pentru că e important că nu pierdem, şi, indiferent de adversar, acesta nu prea ajunge la poarta noastră. Ba, mai mult, reuşim să ne creăm noi ocazii. Consider că suntem într-o situaţie normală, pozitivă, suntem calificaţi în Cupa României, iar în campionat stăm bine. Sunt convins că va veni momentul în care ne va ieşi totul", a mai spus Lucescu.

Formaţia Gloria Bistriţa a obţinut, sâmbătă, primul punct după o pauză de şase etape, în urma rezultatului de egalitate, scor 0-0, înregistrat în deplasare, în faţa echipei FC Braşov, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, în timp ce gruparea braşoveană se află la al cincilea rezultat de egalitate consecutiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici