Lupescu: Dacă nu ar fi existat anumite influenţe politice, Iacov nu ar fi adunat atâtea voturi

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, luni, că "dacă nu ar fi existat anumite influenţe politice" Constantin Iacov ar fi obţinut mai puţin de 67 de voturi la Adunarea Generală în care Mircea Sandu a fost realaes în funcţia de preşedinte al FRF.

18 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Dacă nu ar fi existat anumite influenţe politice, Iacov nu ar fi adunat atâtea voturi

Lupescu: Dacă nu ar fi existat anumite influenţe politice, Iacov nu ar fi adunat atâtea voturi (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă nu ar fi existat anumite influenţe politice, Iacov nu ar fi adunat atâtea voturi. Toate acuzele aduse nouă nu au fost crezute de cei 192 de membri care l-au votat pe Mircea Sandu. Niciodată nu au fost 259 de membri prezenţi la Adunarea Generală şi asta arată că fotbalulul românesc nu este în colaps", a declarat Ionuţ Lupescu.

"Pe termen scurt avem două planuri. Primul ar fi înfiinţarea campionatelor regionale la categoriile de vârtă de 15 şi 16 ani, în martie-aprilie, împreună cu Asociaţiile Judeţene de Fotbal. Iar la Liga a II-a să scădem limita de vârstă a juniorilor care acum este de 18 ani", a precizat Lupescu.

Mircea Sandu a obţinut, luni, al şaselea mandat de preşedinte al FRF, în urma votului din cadrul Adunării Generale a FRF, învingându-l pe Constantin Iacov, singurul său contracandidat. Sandu a strâns 192 de voturi din totalul celor 259 exprimate, în timp ce Iacov a fost votat de 67 de membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici