MAE avertizează asupra restricţiilor din zona stadionului "Ferenc Puskas"

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atenţia românilor care doresc sa participe la meciul dintre echipele naţionale de fotbal ale României şi Ungariei, care va avea loc, miercuri seară, la Budapesta, că autorităţile din ţara vecină au introdus restricţii de circulaţie în zona stadionului.

46 afișări
Imaginea articolului MAE avertizează asupra restricţiilor din zona stadionului "Ferenc Puskas"

MAE avertizează asupra restricţiilor din zona stadionului "Ferenc Puskas" (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Într-un comunicat de presă transmis, miercuri, Ministerul de Externe precizează că din motive de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în zona stadionului "Ferenc Puskas" din Budapesta şi pe cinci străzi din jurul arenei sportive vor fi restricţionate accesul şi parcarea pe durata desfăşurării meciului.

Poliţia din Budapesta a stabilit două puncte de întâlnire - pe autostrada M3, la kilometrul 24 şi pe autostrada M5, la kilometrul 35 -, de unde suporterii români, pe măsură ce sosesc, vor fi însoţiţi de poliţişti până la locul de parcare special amenajat în apropierea stadionului "Ferenc Puskas" din Budapesta.

MAE atenţionează, de asemenea, că, potrivit autorităţilor ungare locale, zona din apropierea stadionului este deosebit de aglomerată, iar posibilităţile de parcare sunt limitate. Autorităţile le recomandă suporterilor care vin pe cont propriu să găsească locuri de parcare în afara zonei stadionului.

Meciul amical Ungaria - România se va disputa miercuri, de la ora 21.00, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici