Malesani şi Prandelli despre Mutu:Se vedea că are talent; era devastator

Antrenorii Alberto Malesani şi Cesare Prandelli, cu care Adrian Mutu a lucrat în primii săi ani din fotbalul italian, au vorbit despre anii de acomodare ai jucătorului cu Serie A, spunând că se vedea că românul are talent şi că la Parma atacantul a fost "devastator", informează site-ul violanews.it.

52 afișări
Imaginea articolului Malesani şi Prandelli despre Mutu:Se vedea că are talent; era devastator

Malesani şi Prandelli despre Mutu:Se vedea că are talent; era devastator (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În primul său an la Verona, Mutu nu era în centrul atenţiei, părea un băiat puţin ciudat. Dar i-am spus directorului sportiv că Adrian trebuie păstrat, pentru că va deveni un mare jucător. Se vedea că are talent, mai trebuia doar să şi-l etaleze", a declarat Malesani pentru postul italian Sky.

Actualul antrenor al lui Mutu la Fiorentina, Cesare Prandelli, cu care internaţionalul român a lucrat şi la Parma în ediţia 2002-2003, a vorbit, la rândul său, despre calităţile românului, în primii ani ai săi din Italia.

"Când l-am cunoscut pe Mutu, a trebuit să ne punem de acord asupra rolului său pe teren, pentru că la echipa naţională juca unde voia, însă la Parma nu putea face asta. După părerea mea, în sezonul petrecut la Parma, Mutu era devastator, mai ales în duelurile unu contra unu. Adrian a avut umilinţa de a asculta sfaturile pe care i le-am dat treptat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici