Managerul echipei naţionale de rugby a României a demisionat

Managerul reprezentativei de rugby a României, Tudor Constantin, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din funcţie deoarece în cadrul Federaţiei Române de Rugby există, încă "persoane incompetente" şi nu doreşte să continue alături de acestea.

11 afișări
Imaginea articolului Managerul echipei naţionale de rugby a României a demisionat

Managerul echipei naţionale de rugby a României a demisionat

"Nu mai sunt managerul echipei naţionale a României. Am demisionat din funcţie pentru că sunt mulţi oameni incompetenţi acolo şi nu vreau să lucrez cu ei. Nu are rost să spun mai multe, pentru că nu vreau să jignesc pe nimeni. Îmi pare rău că renunţ, lucrurile se întâmplaseră în bine, dar nu toată lumea se mişcă în aceeaşi direcţie", a spus Constantin.

Întrebat dacă demisia sa are legătură cu numirea directorului de rugby, Ellis Meachen, Tudor Constantin a răspuns: "Nu, nici vorbă, din contră. Aducerea lui Ellis este cel mai bun lucru care se putea întâmpla echipei naţionale. Îl cunosc şi sunt absolut sigur că va schima foarte mult, în bine, jocul echipei. În ultimul timp băieţii s-au pregătit bine, iar la Montauban am pierdut într-o zi în care ni s-au întâmplat toate relele din lume. Am jucat în 13 jucători şi din acel moment ghinioanele s-au ţinut lanţ".

Tudor Constantin a fost numit în funcţie, alături de ceilalţi membrii ai staff-ului tehnic, la începutul lunii octombrie, după încheierea Cupei Mondiale din 2007, odată cu expirarea contractelor tehnicienilor francezi. Constantin este singurul jucător care a evoluat în Noua Zeelandă, la formaţia Kia-Toa. A fost component al lotului naţional de seniori în perioada 1992-2002, pentru care a jucat 18 meciuri şi a purtat banderola de căpitan la Cupa Mondiala din anul 1999. Ca jucător a activat la Gloria Bucureşti, Steaua, Dinamo, Tarbes, Racing Club de France, Bordeaux Begles şi Griviţa. Timp de doi ani, 2006-2007, Tudor Constantin a fost preşedintele secţiei de rugby a clubului Dinamo, campioana en-titre a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici