VIDEO  Manchester City calcă totul în picioare în Anglia: a bătut-o şi pe campioana Europei

Liderul din Premier League n-are rivală în lupta pentru titlu, trecând sâmbătă de ocupanta locului 2, Chelsea, scor 1-0.

466 afișări
Imaginea articolului Manchester City calcă totul în picioare în Anglia: a bătut-o şi pe campioana Europei

De Bruyne

În etapa a 22-a, astăzi, Manchester City a trecut pe teren propriu de Chelsea Londra, scor 1-0, şi s-a distanţa la 13 puncte în fruntea clasamentului.

A fost reeditarea finalei Ligii Campionilor din sezonul trecută, partidă adjudecată, la Porto, de londonezi prin golul germanului Kai Havertz.

Acum, a decis golul din minutul 70 marcat de belgianul Kevin De Bruyne, fost jucător la Chelsea în sezonul 2013-2014, când n-a reuşit să se impună.

În Premier League, City are 56 de puncte, iar Chelsea - 43. Pe locul 3 se află Liverpool, cu 42 de puncte în 20 de partide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici