Manea: Până la vară nu îmi dau demisia

Antrenorul echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu îşi va da demisia până la vară, fiind hotărât să îşi ducă până la capăt contractul cu gruparea giuleşteană.

21 afișări
Imaginea articolului Manea: Până la vară nu îmi dau demisia

Manea: Până la vară nu îmi dau demisia (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul contestat de o parte dintre suporteri după meciul cu Unirea Urziceni susţine că este în continuare sprijinit de jucători şi conducerea clubului. "Au fost antrenori care au pierdut şapte partide consecutiv şi nu şi-au dat demisia. De ce mi-aş da-o eu după un rezultat de egalitate cu actuala campioană a României? E adevărat, eram supărat după meci şi am spus că pentru binele clubului iau în calcul şi demisia, dar nu mi-am dat-o. Eu până la vară nu îmi dau demisia deloc, îmi duc contractul până la capăt. Iar la vară vedem ce o să fie. Oricum, suporterii Rapidului nu sunt cei 5-6 care mi-au strigat mie «Demisia»", a explicat tehnicianul rapidist.

În cazul unei victorii în partida de pe teren propriu cu FC Timişoara, Rapid se menţine în lupta pentru un loc în Liga Europa, este de părere Nicolae Manea. "Cu Timişoara ne aşteaptă un meci la fel de greu ca cel precedent. Întâlnim o echipă care vrea titlul şi care s-a întărit acum cu un nou jucător (n.r. - Răzvan Cociş). Noi dacă vom câştiga ne menţinem în lupta pentru un loc în Liga Europa", a menţionat antrenorul.

Manea se confruntă cu mari probleme de lot şi este posibil să îl folosească titular pe noul venit Diego Ciz. "Avem probleme mari de lot, Marius Constantin este accidentat, Lazăr şi Bozovici sunt suspendaţi, e greu. Săpunaru e un caz mai special şi sperăm ca săptămâna viitoare să aflăm dacă îl putem folosi sau nu în acest retur. E posibil ca Ciz să fie titular având în vedere că Bozovici e suspendat. Noi pe postul de fundaş stânga îl mai avem doar pe Doru Bratu de la echipa a doua, care şi el ar fi pentru prima oară titular. Ciz este legitimat, mai trebuie însă să îi vină cartea verde. Dacă aceasta vine în timp util atunci va juca el titular, dacă nu, o să merg tot pe mâna copiilor", a precizat Nicolae Manea.

În timpul conferinţei de presă, la baza sportivă Pro Rapid a venit şi fostul atacant rapidist, Daniel Niculae, aflat acum sub contract cu Auxerre. Antrenorul rapidist a explicat prezenţa fotbalistului spunând că Daniel Niculae are dreptul să vină oricând doreşte în vizită. "Nico e rapidist şi vine ca la el acasă aici, e normal. A venit să se pregătească, e profesionist. Eu sunt sigur că este şi va rămâne ataşat de acest club ca orice rapidist", a mai spus Nicolae Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici