Maratonistul Ilie Roşu, în vârstă de 64 de ani, a murit. Alerga la Maratonului Unirii din Focşani

Ilie Roşu a suferit un stop cardiac în timpul Maratonului Unirii de la Focşani, imediat după ce a pornit la alergare din Piaţa Unirii. Reprezentanţii Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon” Focşani au confirmat decesul acestuia.

2303 afișări
Imaginea articolului Maratonistul Ilie Roşu, în vârstă de 64 de ani, a murit. Alerga la Maratonului Unirii din Focşani

Maratonistul Ilie Roşu, în vârstă de 64 de ani, a murit. Alerga la Maratonului Unirii din Focşani

Ilie Roşu, în vârstă de 64 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul Maratonului Unirii, imediat după ce a pornit la alergare.

Echipele de intervenţie i-au acordat primele îngrijiri la faţa locului, apoi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon” Focşani.

Manevrele de resuscitare făcute atât în ambulanţă, cât şi la Unitatea Primire Urgenţe nu au avut succes, confirmându-se ulterior decesul maratonistului.

Ilie Roşu, originar din Adjud, era cunoscut pentru organizarea evenimentelor sportive dedicate unor momente importante din istoria României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici