Marcel Hirscher, aproape să fie lovit de o dronă în timpul slalomului de la Madonna Di Campiglio: "Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple" - VIDEO

O dronă cu o cameră video a căzut pe pârtia de la Madonna Di Campiglio (Italia), unde se desfăşura o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale, aparatul fiind foarte aproape să-l lovească pe schiorul austriac Marcel Hirscher, aflat în plină evoluţie, informează BBC.

503 afișări
Imaginea articolului Marcel Hirscher, aproape să fie lovit de o dronă în timpul slalomului de la Madonna Di Campiglio: "Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple" - VIDEO

Marcel Hirscher, aproape să fie lovit de o dronă în timpul slalomului de la Madonna Di Campiglio: "Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În timpul manşei secunde a probei, drona, de dimensiuni apreciabile, a căzut la mică distanţă în spatele cvadruplului campion mondial, pe trasa de coborâre a acestuia. Probabil, dacă Hirscher ar fi fost mai lent cu câteva fracţiuni de secundă, aparatul l-ar fi lovit pe schiorul în vârstă de 26 de ani.

"Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple. Putea fi o accidentare serioasă", a declarat Hirscher, de patru ori câştigător al Cupei Mondiale.

Ceva mai liniştit după probă, austriacul a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare drona căzută în spatele lui, schiorul comentând cu umor: "Trafic aerian aglomerat în Italia".

În ciuda acestui incident, Hirscher a terminat pe locul 2 proba de slalom de la Madonna Di Campiglio, la o secundă şi 25 de sutimi după norvegianul Henrik Kristoffersen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici