Marcelino revine pentru al doilea mandat de antrenor la Villarreal

Villarreal l-a numit pe Marcelino în funcţia de antrenor după plecarea lui Jose Rojo Martin la doar două luni după ce a preluat funcţia, a anunţat luni seara târziu clubul spaniol.

65 afișări
Imaginea articolului Marcelino revine pentru al doilea mandat de antrenor la Villarreal

Sursa Foto: Mediafax Foto

Rojo Martin, cunoscut sub numele de "Pacheta", s-a despărţit vineri de Villarreal, iar directorul de fotbal Miguel Angel Tena a condus echipa în înfrângerea cu 3-1 suferită duminică la Atletico Madrid.

Marcelino, care a semnat un contract până în 2026, a mai condus Villarreal din 2013 până în 2016 şi a dus echipa în fruntea primei ligi spaniole.

În vârstă de 58 de ani, el a ajutat-o pe Villarreal să obţină trei clasări în primele şase locuri şi o semifinală de Europa League în ultimul său sezon.

Marcelino a antrenat ultima dată echipa Olympique de Marseille din Ligue 1.

Villarreal se află pe locul 14 în LaLiga, cu 12 puncte din 13 meciuri. Urmează să găzduiască Osasuna, locul 12, pe 26 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici