Maria Şarapova s-a calificat într-o nouă finală, după o pauză de aproape doi ani şi jumătate

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, numărul 86 mondial, a învins-o, sâmbătă, scor 6-3, 6-1, pe chinezoaica Shuai Peng, cap de serie numărul 3 şi locul 25 WTA, în semifinalele turneului de la Tianjin (China), şi s-a calificat într-o nouă finală după o pauză de aproape doi ani şi jumătate.

1468 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a calificat într-o nouă finală, după o pauză de aproape doi ani şi jumătate

Maria Şarapova s-a calificat într-o nouă finală, după o pauză de aproape doi ani şi jumătate

În ultimul act, Şarapova o va întâlni pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 102 mondial, care a trecut de italianca Sara Errani, locul 280 WTA, scor 6-1, 6-3.

În vârstă de 30 de ani, Şarapova nu a mai ajuns într-o finală de la câştigarea turneului de la Roma, în mai 2015. Adversara ei, cu 11 ani mai tânără, va juca în premieră o finală de turneu WTA.

Maria Şarapova a fost suspendată pentru dopaj, în perioada ianuarie 2016 - aprilie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici