Marian Drăgulescu: Mi-am dorit foarte mult să concurez unde Nadia a luat primul 10

Gimnastul Marian Drăgulescu, cel mai medaliat sportiv român din istorie, speră să fie apt pentru Mondialele de gimanstică de la Montreal.

151 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu: Mi-am dorit foarte mult să concurez unde Nadia a luat primul 10

Marian Drăgulescu: Mi-am dorit foarte mult să concurez unde Nadia a luat primul 10

''Ieri am făcut un antrenament foarte bun, am reuşit să trec prin toate elementele din exerciţiu şi e ok. Mai am cinci zile şi acolo şi sper să fie bine. Sper să mă simt bine la faţa locului, aparatele să fie bune, să nu mă deranjeze piciorul şi să fac aşa cum îmi doresc. Dacă sunt ok pot să fac şi sărituri şi sol. Mi-am dorit foarte mult să văd sala şi să concurez unde Nadia a luat primul 10. E prima oară când concurez la un concurs de gimnastică într-un stadion. O să fie frumos, ne vom întâlni şi cu Nadia, ambasadoarea evenimentului, şi cred că va avea o însemnătate aparte, cel puţin pentru români.

Orice medalie este bună în palmares, iar la fiecare competiţie încerc să vin cu cel puţin o medalie. Mai e mult până la Tokyo (nr.r. JO 2020), inclusiv de îmbunătăţit exerciţiile, atât la sol cât şi la sărituri. Este încă un concurs important în anul acesta şi în drum către Tokyo orice competiţie şi orice rezultat e benefic pentru a merge mai departe cu încredere, motivaţie. Este al 12-lea campionat mondial pentru mine şi orice medalie câştigată aici este ceva frumos'', a declarat Drăgulescu la plecarea spre Montreal.

31 de medalii are în palmares Marian Drăgulescu, în vârstă de 36 de ani. Pentru gimnastul legitimat la Steaua va fi al 12-lea Campionat Mondial din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici