Marincu, Oprea, Rotaru şi Bujin, recompensaţi pentru rezultatele de la CE de la Praga

Sportivii Florentina Marincu, Marian Oprea, Alina Rotaru şi Cristina Bujin au fost premiaţi, sâmbătă, la sediul Federaţiei Române de Atletism, pentru rezultatele înregistrate la Campionatele Europene în sală de la Praga.

68 afișări
Imaginea articolului Marincu, Oprea, Rotaru şi Bujin, recompensaţi pentru rezultatele de la CE de la Praga

Marian Oprea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Florentina Marincu, medaliată cu bronz la săritura în lungime, a primit 5.000 de euro, cu aceeaşi sumă fiind premiat şi Marian Oprea, locul trei la triplusalt.

Alina Rotaru, locul patru la săritura în lungime, a primit 4.000 de euro, iar Cristina Bujin, poziţia a şasea la triplusalt, a fost premiată cu 2.000 de euro.

Florentina Marincu a declarat că pentru ea contează mult rezultatul de la Praga şi faptul că a stabilit un record european la juniori. Ea a menţionat că îşi doreşte să ajungă în finală la Campionatele Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici