Mario Jardel s-a drogat sub nasul lui Laszlo Boloni: „Am consumat cocaină timp de 7 zile”

Fost atacant de la FC Porto, Sporting Lisabona şi Galatasaray Istanbul, brazilianul Mario Jardel a mărturisit că a stat treaz timp de 7 zile, în timp ce lua cocaină.

1091 afișări
Imaginea articolului Mario Jardel s-a drogat sub nasul lui Laszlo Boloni: „Am consumat cocaină timp de 7 zile”

Mario Jardel, în 2019, la Bucureşti FOTO: Alexandru Dobre / Mediafax

Fostul mare internaţional brazilian a recunoscut că a luat o supradoză de droguri în 2002, în timp ce era la Sporting Lisabona (2001-2003), fiind coleg cu Marius Niculae şi antrenat de românul Loţi Boloni, aflat în negocieri cu naţionala de fotbal a României.

În urmă cu trei ani, Jardel a recunoscut că se droga, în perioadele de vacanţă dintre sezoanele de fotbal, spunând că a intrat în lumea drogurilor din curiozitate şi a ieşit datorită soţiei. Astăzi, Jardel are 48 de ani şi şi-a făcut publice actele de nebunie.

La show-ul TV Big Brother, Jardel, care a început o carieră politică în patria sa, la Fortaleza, în statul brazilian Ceará, după ce s-a retras din fotbal, a şocat recunoscând: „În 2002, am luat o supradoză şi am stat 7 zile permanent treaz consumând cocaină. Eram fotbalist, eram celebru, mă simţeam invincibil, credeam că nu mi se va întâmpla nimic, că totul este în regulă”.

Jardel s-a retras din activitate în 2011. Fostul fotbalist a explodat de tânăr cu multe goluri la început de carieră (168 de goluri în 175 de meciuri la Porto, după experienţe la Vasco da Gama şi la Gremio), fiind convocat la naţionala Braziliei la doar 19 ani. Acum, a mărturisit că suferă de depresie: „Nu este uşor să te lupţi cu depresia şi cu lipsa prietenilor după ce nu mai joci”.

În iunie 2019, Jardel a fost la Bucureşti, pentru un meci demonstrativ, la invitaţia fostului coleg Marius Niculae.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici