Marius Copil s-a calificat în sferturile turneului challenger de la Kaohsiung

Jucătorul Marius Copil, cap de serie numărul 3 şi locul 77 mondial, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Kaohsiung, din Taiwan, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 125.000 de dolari.

88 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în sferturile turneului challenger de la Kaohsiung

Marius Copil s-a calificat în sferturile turneului challenger de la Kaohsiung

În optimi de finală, Copil l-a învins, scor 6-4, 3-6, 6-3, într-o oră şi 49 de minute de joc, pe germanul Matthias Bachinger, locul 203 ATP.

În sferturi, Copil îl va întâlni pe câştigătorul meciului Lukas Rosol (Cehia, locul 198 ATP) - Akira Santillan (Australia, 164 ATP).

Prezenţa în sferturile probei de simplu este premiată la turneul din Taiwan cu 3.650 de dolari şi 20 de puncte ATP. Calificarea în semifinale este recompensată cu 6.275 de dolari şi 40 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici