Marius Lăcătuş a debutat cu o victorie ca antrenor la FC Vaslui

Antrenorul Marius Lăcătuş a debutat cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei FC Vaslui, în urma succesului înregistrat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Astra Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-1), într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

29 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş a debutat cu o victorie ca antrenor la FC Vaslui

Marius Lăcătuş a debutat cu o victorie ca antrenor la FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Gerlem '18, Temwanjera '33,şi Pavlovici '64, pentru gazde, respectiv Paulinho '43, pentru formaţia oaspete.

1-0: Gerlem a primit o pasă de la Wesley, în marginea careului mic, şi acesta l-a învins pe portarul Cristi Munteanu, cu un şut la colţul lung.

2-0: Temwanjera a majorat diferenţa pe tabela de marcaj după ce a reluat, cu capul, balonul centrat din corner de Alfonso Delgado.

2-1: Defensiva formaţiei vasluiene a făcut greşit pasul la ofsaid, Paulinho a rămas singur cu Hăisan şi a înscris cu un şut plasat, de la aproximativ 17 metri, pe jos, la colţul lung.

3-1: Milos Pavlovici a stabilit scorul final al partidei după ce a reluat balonul, de la aproximativ doi metri, sub transversala porţii lui Munteanu, în urma unei nesincronizări în apărarea echipei oaspete.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 26. Farkas, 17. Bălace - 25. A. Delgado, 20. Ljubinkovici (30. R. Costin '77), 23. Pavlovici, 10. Gerlem (11. Milisavijevici '88) - 80. Wesley, 19. Temwanjera (21. N. Jovanovici '81). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Astra: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 7. Paulinho, 6. Hatchi (15. Gafiţa '81), 16. V. Gheorghe, 8. Takayuki - 9. Djokici, 19. L. Ganea (14. G. Păun '69). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Pavlovici '41 / Hatchi '59, Cr. Munteanu '66

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Radu Ghinguleac, Florin Ungureanu - Valentin Hanceariuc (rezervă).

Observatori: Alexandru Popescu, Silviu Ioan Veronel.

Supervizor: Vasile Avram.

La partidă au asistat aproximativ 4000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici