Marius Lăcătuş: Nu mergem la Rapid ca mielul la tăiere

Antrenorul formaţiei CSMS Iaşi, Marius Lăcătuş, s-a declarat optimist înaintea meciului de sâmbătă, din deplasare, cu FC Rapid, precizând că el şi elevii săi nu merg la Bucureşti "ca mielul la tăiere".

139 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş: Nu mergem la Rapid ca mielul la tăiere

Marius Lăcătuş (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Am început bine acest mini retur, cu trei victorii. E bine că avem continuitate şi că jocul nostru este în creştere. Privim cu optimism meciul din Giuleşti şi, în niciun caz, nu mergem la Rapid ca mielul la tăiere! Întâlnim echipa care este, deocamdată, pe primul loc, dar pentru noi este un meci ca oricare altul. Le-am spus jucătorilor mei să rămână concentraţi şi cu picioarele pe pământ. Mergemsă luăm toate cele trei puncte dar, în funcţie de joc, şi un egal ar putea fi un rezultat pozitiv", a spus Marius Lăcătuş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul formaţiei ieşene a precizat că nu se teme de niciunul dintre jucătorii rapidişti: "Eu îi respect pe toţi jucătorii, dar nu mi-e teamă de vreunul de la Rapid. Pancu este un jucător experimentat, dar nu vom lua măsuri speciale în privinţa lui. Sincer, nu mă interesează că s-a întors la Rapid Daniel Niculae. Dacă va juca sau nu, noi tot trebuie să fim atenţi şi să ne facem treaba".

Referitor la modul în care va fi primit în Giuleşti, Marius Lăcătuş a menţionat că s-a obişnuit deja cu "tratamentul" aplicat de fanii rapidişti. "Sunt obişnuit deja cu modul în care sunt primit în Giuleşti. Am fost de-atâtea ori acolo, ca jucător şi ca antrenor, încât chiar nu mă mai afectează", a spus el.

Formaţia CSMS Iaşi va întâlni sâmbătă, în deplasare, echipa Rapid Bucureşti, în Seria I a ligii secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici