Marius Lăcătuş va antrena Steaua în sezonul următor

Ratarea promovării în Liga 3 nu a rămas fără urmări pentru Clubul Sportiv al Armatei. Steaua a anunţat, joi, că Ion Ion a fost demis de la conducerea echipei, urmând ca Marius Lăcătuş să stea pe banca tehnică în sezonul viitor.

575 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş va antrena Steaua în sezonul următor

Marius Lăcătuş va antrena Steaua în sezonul următor

Învinşi de Rapid pe toate planurile, campionat şi Cupă, roş-albaştrii se află într-un moment în care trebuie să-şi reconsidere strategia pentru a nu ratat şi anul viitor promovarea în Liga 3. Şi, dacă Florin Talpan face eforturi pentru a remedia la tribunale înfrângerile de pe teren, conducerea Stelei s-a reunit pentru o şedinţă importantă pentru viitorul echipei.

Contractul lui Ion Ion s-ar fi prelungit automat dacă obţinea promovarea, dar, cum acest lucru nu s-a întâmplat, tehnicianul a fost demis după doar un sezon. Iar funcţia sa va fi preluată de Marius Lăcătuş, care-i va avea alături pe Ştefan Iovan şi Gheorghe Niţu. În plus, Vasile Aelenei a fost retrogradat, urmând să antrenze o grupă de juniori, iar Adrian Bumbescu a primit funcţia de şef al Centrului de copii şi juniori:

"În urma analizei activităţii sportive a secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti ca urmare a încheierii sezonului competiţional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

– demiterea domnului antrenor Ion ION din funcţia de antrenor principal al echipei de seniori;

– retrogradarea domnului Vasile AELENEI la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii şi juniori;

– numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor: Marius LĂCĂTUŞ, Ştefan IOVAN şi Gheorghe NIŢU.

Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a.

De asemenea, domnul Adrian BUMBESCU a fost numit în funcţia de şef al Centrului de copii şi juniori şi va avea ca obiectiv restructurarea activităţii centrului şi implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003", se arată pe csasteaua.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici