Marius Şumudică, antrenor Astra: Sunt foarte tentat să dau curs unei oferte. E mai bine să plec

Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, în vârstă de 45 de ani, a anunţat, luni, că se gândeşte serios să părăsească Astra, din cauza suspendării primite pentru implicarea în pariuri sportive, şi are deja o ofertă de la o echipă din Europa la care urmează să dea curs zilele următoare.

575 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, antrenor Astra: Sunt foarte tentat să dau curs unei oferte. E mai bine să plec

Marius Şumudică, antrenor Astra: Sunt foarte tentat să dau curs unei oferte. E mai bine să plec

Suspendarea tehnicianul campioanei României a fost extinsă de FIFA la nivel internaţional, ceea ce înseamnă că Şumudică nu va putea sta pe banca Astrei Giurgiu în meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Ca urmare a acestui fapt, antrenorul în vârstă de 44 de ani a mărturisit că are o ofertă din partea unui club din Europa, iar răspunsul să va veni în zilele următoare.

"Sunt foarte tentat să dau curs unei oferte pe care o am. În câteva zile voi da răspunsul. Ceea ce m-a făcut să iau această decizie are legătură cu suspendarea. Eu am spus că dacă nu voi putea să mă bucur de rezultatele muncii mele şi a elevilor mei în preliminariile Ligii, mă voi gândi să plec. Iar eu sunt un om de onoare. FIFA a spus că sunt suspendat şi că pot să îmi fac munca şi să îmi exercit meseria. FRF m-a interzis, sunt interzis şi în preliminariile Ligii, deşi FIFA spune altceva. Cred că e mai bine să plec! Deocamdată nu vreau să discutăm mai multe, dar este o ofertă din Europa. Voi vorbi şi cu Dani Coman diseară. Sunt suspendat doar până la 1 august în Europa. În România sunt interzis două luni, începând cu 22 iulie! Interzis. Arestat la domiciliu...", a declarat Şumudică la Digi Sport.

Suspendat iniţial pentru 6 luni, din cauza faptului că a pariat pe meciuri din Liga 1, Marius Şumudică a rămas cu doar două luni de suspendare, după ce a depus recurs. Deoarece executase deja o săptămână din sancţiune, antrenorul campioanei mai urmează să efectueze o lună şi 3 săptămâni de suspendare.

Astra va intra în turul trei preliminar din UEFA Champions League, pe ruta campioanelor. Meciurile se vor disputa în perioada 26-27 iulie (turul), respectiv 2-3 august (returul).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici