Martor-cheie, fugit în timpul procesului de corupere de minore al lui Johnson, de la Sunderland

Margaret Byrne, directorul sportiv de la Sunderland, este suspectată că ar fi fugit din ţară din pricina presiunii care s-a creat în jurul ei, după ce a declarat că va fi martor al apărării în procesul lui Adam Johnson pentru corupere de minori şi atingeri cu conotaţii sexuale, anunţă The Guardian

155 afișări
Imaginea articolului Martor-cheie, fugit în timpul procesului de corupere de minore al lui Johnson, de la Sunderland

Martor-cheie, fugit în timpul procesului de corupere de minore al lui Johnson, de la Sunderland

Jurnaliştii englezi susţin că Margaret Byrne trebuia să apară la proces ca martor al apărării, dar nu a mai fost văzută în public de la momentul izbucnirii scandalului sexual. Potrivit relatărilor, Johnson i-ar fi informat pe oficialii clubului că ar fi sărutat-o pe o tânără de 15 ani la întâlnirea care a avut loc în maşina fotbalistului.

Şefii lui Sunderland susţin că spusele mijlocaşului de 29 de ani sunt false şi că l-au sfătuit pe fotbalist să pledeze nevinovat la acuzaţiile aduse de adolescentă. Judecătorul cazului a afirmat că pedeapsa cu închisoarea este acum "aproape inevitabilă", iar mijocaşul riscă să stea în spatele gratiilor până la 10 ani.

Sunderland i-a reziliat contractul lui Adam Johnson după prima zi a procesului şi tot atunci producătorul de echipament sportiv Adidas a renunţat la contractul cu jucătorul. Ulterior, şi iubita fotbalistului, alături de care are o fetiţă, a anunţat că s-a despărţit de acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici