Mărturiile unui bărbat care a călătorit împreună cu jucătorii echipei CFR Cluj, confirmaţi ulterior cu coronavirus: „Avionul ăla poate să fi devenit focar de infecţie"

  • CFR Cluj are 12 cazuri de COVID-19
  • Paul a călătorit în acelaşi avion cu jucătorii de la CFR Cluj
  • Paul: „Avionul ăla poate să fi devenit focar de infecţie"
1366 afișări
Imaginea articolului Mărturiile unui bărbat care a călătorit împreună cu jucătorii echipei CFR Cluj, confirmaţi ulterior cu coronavirus:  „Avionul ăla poate să fi devenit focar de infecţie"

Paul Siserman, înainte de a se urca în avionul în care a călătorit împreună cu jucătorii CFR-uluij

Tu ce te-ai face dacă ai afla că ai călătorit în acelaşi avion cu o persoană infectată cu COVID-19? Dar cu 12? Prin această situaţie trece Paul Siserman. El a mers în acelaşi avion cu cei de la CFR Cluj, echipă care a anunţat până acum că are 12 cazuri de infectări.

Paul se teme pentru sănătatea sa şi a familiei sale. A mers de urgenţă să îşi facă testul şi aşteaptă rezultatul cu sufletul la gură. Clubul a emis un comunicat prin care se apără şi susţine că toată lumea a purtat măşti FFP2 pe durata zborului. 
 
Paul spune însă că nu toţi jucătorii CFR-ului au respectat normele de prevenţie în cursa de linie pe care au folosit-o pentru a zbura către Bucureşti. 
 
„Ce treaba am eu cu ei? N-am nicio treabă, dar după aia, când am văzut că e unul, apoi cinci, după aia încă cinci. Practic sunt zece (jucători infectaţi n.red.). Sunt aproape toţi cei care au fost în autocarul ăla”, a declarat Paul Siserman. 
 
„Cu posibilităţile financiare pe care le au ei sunt atât de inconştienţi încât să plece la drum cu încă 150 de persoane lângă ei. Nişte ignoranţi au pus nişte oameni în pericol. Sunt curios dacă şi alte persoane şi-au făcut testul. Acum, s-o dăm pe faţă: avionul ăla poate să fi devenit un focar de infecţie”, a mai spus el. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici