Mbappe a decis. Atacantul francez îşi prelungeşte contractul cu PSG deşi era aproape să semneze cu Real Madrid

  • Kylian Mbappé va rămâne la Paris Saint-Germain după ce a refuzat din nou şansa de a ajunge la Real Madrid.
  • Atacantul francez a fost de acord cu o prelungire a contractului pe trei ani, care este aproape de a fi semnat, a declarat pentru The Associated Press o persoană care are cunoştinţă despre această afacere.
  • Aceştia au vorbit sub rezerva anonimatului, deoarece nu au fost autorizaţi să discute public despre discuţiile contractuale.
521 afișări
Imaginea articolului Mbappe a decis. Atacantul francez îşi prelungeşte contractul cu PSG deşi era aproape să semneze cu Real Madrid

Contractul lui Mbappé, în vârstă de 23 de ani, expiră în luna iunie şi ar fi fost disponibil să meargă la Real Madrid liber de contract.

În loc să se alăture Madridului, de 13 ori campioană europeană, care l-a urmărit atât de mult timp, Mbappé rămâne pentru a încerca să aducă echipei pariziene primul său titlu de Liga Campionilor, notează AP.

Real Madrid a reuşit să o învingă pe PSG în Liga Campionilor în acest sezon, dar nu şi pe piaţa transferurilor, încă o dată.

Eşecul gigantului spaniol de a-l semna pe Mbappé este o lovitură importantă pentru preşedintele său, Florentino Pérez, care încearcă de un an de zile să ducă la bun sfârşit acest transfer.

PSG a refuzat oferta oficială a Madridului de 180 de milioane de euro, aceeaşi sumă cu care l-a adus pe Mbappé de la Monaco în 2017, şi nici măcar o altă sumă anunţată de 200 de milioane de euro nu a fost suficientă pentru a-şi vinde vedeta, în ciuda faptului că aceasta mai mai avea un an de contract. Mbappé a declarat că a vrut să plece la sfârşitul sezonului trecut, dar numai în condiţiile potrivite pentru PSG.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici