McGregor intră în Turul Franţei. Luptătorul MMA s-a fotografiat în celebrul tricou galben al învingătorilor

  • Conor McGregor s-a fotografiat în celebrul tricou galben de la Turul Franţei
  • Tricoul galben este acordat liderului clasamentului general
  • Etapa a cincea a Turului Franţei are loc astăzi
683 afișări
Imaginea articolului McGregor intră în Turul Franţei. Luptătorul MMA s-a fotografiat în celebrul tricou galben al învingătorilor

Sursa foto: profimedia

Conor McGregor a dat MMA-ul pe ciclism. Irlandezul s-a fotografiat purtând celebrul tricou galben de la Turul Franţei când se plimba pe bicicletă. Ar putea oricând să înceapă o carieră în ciclism după ce s-a retras din MMA în iunie. Astfel, ar putea concura cu adevărat pentru tricoul galben. Poate de la anul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tour de France Yellow Jersey! @letourdefrance @mcgregorfast

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Sep 1, 2020 at 5:27am PDT

Anul acesta, Turul Franţei a ajuns deja la etapa a cincea. Lider în clasamentul general este francezul Julian Alaphilippe. El este purtătorul de drept adevăratului tricou galben.

Turul Franţei a început pe 29 august şi se va încheia pe 20 septembrie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici