Meci demonstrativ de volei în scopul strângerii de fonduri pentru educaţia copiilor defavorizaţi

Voleibaliştii Clubului Sportiv al Armatei “Steaua Bucureşti” şi cei ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti vor participa luni, 27 februarie, ora 16:00, la un meci demonstrativ pentru un scop nobil: strângerea de fonduri pentru educaţia copiilor defavorizaţi.

141 afișări
Imaginea articolului Meci demonstrativ de volei în scopul strângerii de fonduri pentru educaţia copiilor defavorizaţi

Meci demonstrativ de volei în scopul strângerii de fonduri pentru educaţia copiilor defavorizaţi (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Evenimentul din Sala "Mihai Viteazul" din Bucureşti va strânge la un loc voleibaliştii echipei noastre şi pe cei ai ASE-ului, fanii celor două formaţii, studenţi, copii şi oameni cu suflet mare care vor să ajute la construirea viitorului elevilor mai puţin norocoşi, se arată într-un comunicat al CSA Steaua remis MEDIAFAX.

Evenimentul va include, pe lângă meciul de volei, o serie de activităţi de interacţiune cu publicul. La eveniment sunt invitaţi 50 de copii susţinuţi de Asociaţia Hermes Bucureşti.

Cei prezenţi la eveniment pot dona bani şi rechizitele care vor ajunge la aceştia pentru a sprijini educaţia copiilor defavorizaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici