Meciul România - Serbia se va disputa de la ora 20.15

Federaţia Româna de Fotbal a anunţat, joi, că meciul contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud, în care "tricolorii" vor întâlni selecţionata Serbiei, se va disputa la 28 martie, de la ora 20.15.

64 afișări
Imaginea articolului Meciul România - Serbia se va disputa de la ora 20.15

Meciul România - Serbia se va disputa de la ora 20.15 (Imagine: Mediafax Foto)

La 28 martie, România va disputa al patrulea meci din grupa de calificare, în compania formaţiei Serbiei, pe teren propriu, pe stadionul "Farul" din Constanţa.

După trei partide disputate în grupa de calificare, România ocupă penultimul loc în clasament, cu patru puncte, înregistrând o victorie, un egal şi o înfrângere.

Primele două locuri în grupa a 7-a sunt ocupate de formaţiile cu câte patru meciuri disputate, Serbia şi Lituania, ambele cu câte nouă puncte.

Pe locul trei se situează naţionala Franţei, trei meciuri disputate, patru puncte, iar pe locul al patrulea al grupei este clasată naţionala Austriei, trei partide, patru puncte.

Ultimul loc al grupei este ocupat de naţionala Insulelor Feroe, cu un singur punct din patru partide.

Citeşte şi:

Meciul România - Serbia se va disputa la Constanţa

Componenţa grupelor pentru preliminariile CM-2010

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici