Meciul Serbia - România va fi arbitrat de o brigadă din Cipru

Meciul Serbia - România, programat să se dispute în data de 10 octombrie, de la ora 21.30, la Belgrad, în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale, va fi arbitrat de o brigadă din Cipru, condusă la centru de Costas Kapitanis, informează site-ul oficial al FRF.

23 afișări
Imaginea articolului Meciul Serbia - România va fi arbitrat de o brigadă din Cipru

Costas Kapitanis, arbitrul meciului Serbia - România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kapitanis are 45 de ani şi este purtător al ecusonului FIFA din 1996. El va fi ajutat la cele două linii de Andreas Xanthou (45 de ani, arbitru FIFA din 1998) şi Michael Sotiriou (36 ani, arbitru FIFA din 2004).

Arbitru de rezervă va fi Stelios Trifonos (38 de ani, ecuson FIFA din 2005).

În calitate de Comisar FIFA, la meci va fi prezent cehul Petr Fousek, iar evaluator al arbitrajului va fi maltezul Victor Mintoff, în timp ce elveţianul Rene Eberle va fi ofiţer de securitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici