Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj se ţine fără spectatori

Spectatorii nu vor avea voie pe stadion la meciul din această seară dintre Universitatea Craiova – CFR Cluj.

366 afișări
Imaginea articolului Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj se ţine fără spectatori

Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj se ţine fără spectatori

FRFR nu a modificat regulamentul de organizare şi desfăşurare a competiţiilor sportive.

Prima partidă la care suporterii vor avea acces pe stadion este Finala Cupei României, care va avea loc pe 22 mai. Universitatea Craiova şi Astra se bat pentru titlu.

Finala este pe 22 mai, pe stadionul „Ilie Oană”. Fanii revin în tribune după mai bine de 14 luni de când i-am văzut ultima dată pe stadioane. 7.500 de suporteri vor veni să îşi susţină favoriţii, dacă demonstrează că nu sunt infectaţi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici