Medalie de argint pentru echipajul feminin de 8+1 din România, la Munchen

Echipajul feminin de 8+1 al României a câştigat, duminică, medalia de argint în proba de 2.000 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj de la Munchen, informează site-ul oficial al competiţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Medalie de argint pentru echipajul feminin de 8+1 din România, la Munchen

Medalie de argint pentru echipajul de 8+1 român, la Munchen

Echipajul României a parcurs cei 2.000 de metri în 6 minute, 18 secunde şi 33 de sutimi, şi a fost devansat de cel al Statelor Unite ale Americii, cronometrat cu timpul 6:17.20.

Medalia de bronz a revenit Marii Britanii, cu timpul 6:19.66.

Un alt echipaj românesc, cel de patru rame, s-a clasat pe locul doi în finala B a probei de 2.000 de metri, cu timpul de 6 minute, 33 de secunde şi 9 zecimi. Locul întâi a fost ocupat de Australia(6:31.6), iar poziţia a treia a revenit Franşei (6:34.29).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici