Medalie de argint pentru România la Kempo, în cadrul World Combat Games 2023

Luptătorul român de Kempo Marvin Belecciu a câştigat vineri medalia de argint la Sportaccord World Combat Games 2023 de la Riyadh, Arabia Saudită.

266 afișări
Imaginea articolului Medalie de argint pentru România la Kempo, în cadrul World Combat Games 2023

Sursa foto: Facebook / Marvin Belecciu

Legitimat la CSU Ştiinţa Bucureşti şi antrenat de Amatto Zaharia, Marvin Beleciu a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampion, în urma unui parcurs remarcabil.

Sportivul român l-a învins înainte de limită, prin submission, pe Parviz Nasrullaev din Uzbekistan, şi, cu scorul de 15-5, pe Gheorghe Pavlov din Republica Moldova, fiind învins în finală de ukrainianul Huliaiev Oleksandr.

De asemenea, în urma rezultatelor obţinute, sportivele Alina Corbeanu (CSA Steaua Bucureşti) şi Oana Dolha (CSM Baia Mare) s-au clasat pe locul V, iar Claudiu Dimache (CSU Stiinţa Bucureşti) şi Jecu Alessia (CSU Ştiinţa Bucureşti) s-au clasat pe locul VII, rezultate care dau speranţe pentru competiţiile următoare.

Federaţia Română de Kempo a avut 6 sportivi calificaţi la această ediţie a Sportaccord World Combat Games, rezultatele finale obţinute fiind următoarele:

Marvin Belecciu – medalie de argint
Alina Corbeanu - loc V
Oana Dolha – loc V
Alessia Jecu – loc VII
Claudiu Dimache – loc VII

Sportaccord "World Combat Games" 2023 se desfăşoară în perioada 20-30 octombrie 2023 în Riyadh (Arabia Saudită), la această ediţie participând 1.500 de sportivi reprezentând 120 de naţiuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici