Medvedev a cerut demisia responsabililor cu pregătirea sportivilor ruşi pentru JO-2010

Preşedintele rus Dmitri Medvedev le-a cerut, luni, responsabililor cu pregătirea echipei naţionale olimpice să-şi prezinte demisia după rezultatele slabe obţinute de sportivii din Rusia la Jocurie Olimpice de la Vancouver.

15 afișări
Imaginea articolului Medvedev a cerut demisia responsabililor cu pregătirea sportivilor ruşi pentru JO-2010

Medvedev a cerut demisia responsabililor cu pregătirea sportivilor ruşi pentru JO-2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cei care au fost responsabili cu pregătirile pentru Jocurilor Olimpice de acum trebuie să-şi asume responsabilitatea. Ei trebuia să ia o decizie curajoasă şi să demisioneze. Dacă nu vor face asta, noi îi vom ajuta", a spus preşedintele rus, conform imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

Rusia a încheiat pe locul al 6-lea în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de iarnă recent încheiate la Vancouver.

Rusia va găzdui următoarea Olimpiadă de iarnă, în 2014, la Soci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici