Mesaj dur pentru organizatorii Australian Open: „Dacă jucau Federer şi Djokovic, credeţi că se mai disputa? Suntem puşi într-o situaţie foarte delicată”

Tenismenul Noah Rubin (SUA; 250 ATP) evoluează în calificările Australian Open şi le-a transmis organizatorilor un mesaj dur, cu privire la problemele cu aerul, cu care se confruntă jucătorii, din cauza incendiilor din Australia.

1863 afișări
Imaginea articolului Mesaj dur pentru organizatorii Australian Open: „Dacă jucau Federer şi Djokovic, credeţi că se mai disputa? Suntem puşi într-o situaţie foarte delicată”

Sursa FOTO: Profimedia Images

Sportivul e de părere că decizia a fost luată pentru că oamenii care decid disputarae sau nedisputarea meciurilor nu au respect faţă de jucătorii cotaţi mai slab. În cazul în care Roger Federer sau Novak Djokovic ar fi avut meciuri în această perioadă, acestea ar fi fost amânate, crede Noah Rubin.

„Dacă era o finală în care jucau Federer şi Djokovic, credeţi că se mai disputa? Nu ar fi fost niciodată de acord cu aşa ceva. Noi, jucătorii din calificări, suntem puşi într-o situaţie foarte delicată. Nu avem prea multe şanse să câştigăm bani şi să avansăm în clasament. Ne asumăm riscul şi intrăm pe teren orice ar fi.

Mulţi m-au întrebat de ce nu mă retrag, ţinând cont de condiţii. Sunt dezamăgit. Aş fi vrut să văd că organizatorii se implică mai mult, măcar să ne anunţe şi pe noi, să ştim despre ce vorbim.” , a precizat sportivul din SUA.

În aceste zile, la Australian Open se desfăşoară calificările la feminin şi masculin. Tabloul principal debutează pe 20 ianuarie. Finala băieţilor este programată pe 2 februarie, în timp ce cea a fetelor are loc pe 1 februarie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici