Mesajul preşedintelui Federaţiei Române de Handbal pentru fani: Vă aşteptăm la Debrecen să transmitem fetelor dragostea noastră

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a transmit un mesaj fanilor echipei feminine a României înaintea debutului de duminică la CE din Ungaria şi Croaţia, cu Norvegia, spunând că îi aşteaptă la Debrecen pentru a le "transmite fetelor dragostea noastră".

95 afișări
Imaginea articolului Mesajul preşedintelui Federaţiei Române de Handbal pentru fani: Vă aşteptăm la Debrecen să transmitem fetelor dragostea noastră

Mesajul preşedintelui Federaţiei Române de Handbal pentru fani: Vă aşteptăm la Debrecen să transmitem fetelor dragostea noastră (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"România, pentru a 10-oară la Campionatul European, începe cu foarte multe emoţii, un meci cu Norvegia, care nu mai are nevoie de prezentare, o adversară de tradiţie pentru fetele nostre, reprezentanta unei şcoli fantastice, o echipă laureată, dar o echipă pe care sper s-o învingem. Vă aşteptăm la Debrecen în număr cât mai mare ca să transmitem dragostea noastră fetelor şi să le însufleţim în speranţa unei victorii. Iar pe cei care nu pot să vină acolo, îi aşteptăm în faţa televizoarelor să vibreze şi să strigăm tot timpul Hai România!", a spus Alexandru Dedu, într-un mesaj adresat fanilor echipei României.

Naţionala de handbal feminin a României va debuta, duminică, la turneul final al Campionatului European din Ungaria şi Croaţia, în grupa B, cu campioana olimpică en-titre, Norvegia, de la ora 19.15, în direct la TVR 2.

În grupa B, România va juca apoi cu Danemarca (9 decembrie, 19.15) şi cu Ucraina (11 decembrie, 19.15).

Turneul final al CE din 2014 se desfăşoară între 7 şi 21 decembrie.

La ediţia din 2012, naţionala României a ocupat locul 10, ultima medalie obţinută fiind la ediţia din 2010 - bronz. Turneul final al CE din 2016 va avea loc în Suedia, între 4-18 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici