Messi, ademenit de Al-Hilal. Arabii i-au făcut o ofertă record

Entuziasmul saudit în legătură cu posibilitatea ca superstarul fotbalului Lionel Messi să se alăture Ligii Profesioniste a naţiunii a crescut joi, după ce s-a anunţat că acesta va vizita regatul pentru a treia oară în mai puţin de un an, la sfârşitul acestei luni.

1280 afișări
Imaginea articolului Messi, ademenit de Al-Hilal. Arabii i-au făcut o ofertă record

Messi, ademenit de Al-Hilal. Arabii i-au făcut o ofertă record

Argentinianul, care şi-a completat anul trecut CV-ul prin câştigarea Cupei Mondiale în Qatar, va veni în vizită pentru o vacanţă, a declarat ministrul turismului din Arabia Saudită, Ahmed Al-Khatib.

"Mă bucur să îi urez bun venit ambasadorului nostru pentru turism... şi familiei şi prietenilor săi în această lună... pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, pentru a se conecta cu oamenii noştri şi pentru a se bucura de experienţe unice!" a declarat Al-Khatib pe Twitter.

Vestea a venit cu câteva ore înainte de eliminarea clubului francez Paris St Germain din Liga Campionilor Europeni, miercuri seara.

Arabia Saudită l-a numit pe Messi ambasadorul său pentru turism anul trecut, iar acesta a vizitat Jeddah în luna mai, înainte de a reveni în ianuarie pentru a juca un meci amical cu PSG împotriva unei echipe de vedete din Liga saudită, atunci când s-a confruntat şi cu marele său rival, Cristiano Ronaldo.

Contractul lui Ronaldo cu clubul saudit Al-Nasr, parafat anul trecut - despre care se spune pe scară largă că ar fi avut o valoare de peste 200 de milioane de euro pe 2 ani şi jumătate - a dus la zvonuri privind o nouă rivalitate cu Messi în Liga saudită, după ce presa locală a relatat interesul lui Al-Hilal şi Al-Ittihad de a semna cu campionul mondial.

Site-ul Saudi Sport a relatat miercuri că Al-Hilal i-a făcut deja o "ofertă uriaşă" pentru a i se alătura odată ce contractul său cu PSG se va încheia în iunie.

Fanii lui Al-Ittihad au scandat vineri numele lui Messi la un meci local, iar preşedintele clubului, Anmar Al-Haeli, s-a referit la o tranzacţie cu Messi într-o înregistrare video de săptămâna trecută, spunând: "Cu voia lui Dumnezeu. Afacerea are nevoie de timp şi de aranjamente".

Ramon Diaz, antrenorul lui Al-Hilal, a declarat reporterilor luna trecută: "Prezenţa lui Ronaldo ne face să credem că Messi ar putea veni şi el în Arabia Saudită. Fotbalul saudit creşte semnificativ şi pare capabil să atragă cei mai mari jucători".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici