Messi, câştigătorul Cupei Mondiale, se va întoarce la PSG săptămâna viitoare

Lionel Messi, câştigătorul Cupei Mondiale, va reveni la Paris Saint-Germain săptămâna viitoare, a declarat marţi antrenorul clubului său, Christophe Galtier.

368 afișări
Imaginea articolului Messi, câştigătorul Cupei Mondiale, se va întoarce la PSG săptămâna viitoare

Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost pilonul de bază al echipei Argentinei care a câştigat Cupa Mondială din Qatar în urmă cu 9 zile, marcând de două ori în finala cu Franţa, care s-a încheiat cu o victorie la penalty-uri.

El s-a întors apoi în Argentina cu coechipierii săi pentru a sărbători al treilea triumf la Cupa Mondială.

"Leo a avut o Cupă Mondială foarte mare cu victoria sa", a declarat Galtier în ajunul întâlnirii dintre PSG şi Strasbourg, în condiţiile în care Ligue 1 va reîncepe miercuri, după pauza de la Cupa Mondială.

"A trebuit să se întoarcă în Argentina pentru festivităţi şi am decis că va fi liber până la 1 ianuarie. Va veni şi ni se va alătura fie pe 2, fie pe 3 (ianuarie) pentru a începe sezonul cu noi. El va avea între 13 şi 14 zile de recuperare".

Se pare că Messi va rata două meciuri din Ligue 1 şi meciul din Cupa Franţei de la Chateauroux, dar e posibil să revină pe 11 ianuarie, împotriva Angers, notează AFP.

De asemenea, se aşteaptă ca el să se întâlnească cu preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, şi cu alţi oficiali de top ai clubului pentru a semna o prelungire pe un sezon a contractului său actual în capitala franceză, care expiră în vară.

Ceilalţi jucători de la PSG de la Cupa Mondială, în special Kylian Mbappe şi Neymar "vor fi disponibili pentru meciul de mâine (miercuri)", a declarat Galtier.

Mbappe ar putea fi chiar titular, după ce a revenit la antrenamente la doar trei zile după dezamăgirea pierderii finalei Cupei Mondiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici